Horeca

Als horecaondernemer hoeven wij u niet te vertellen hoe blij uw gasten worden van een lekker gebakje of smakelijk koekje bij de koffie of thee. Dus wilt u uw gasten iets heerlijks voorzetten? Bestel dan uw gebak of koekjes voor bij de koffie bij Banketbakkerij Roos. Succes verzekerd!

Banketbakkerij Roos levert u graag de lekkerste appeltaarten, bavarois gebak en natuurlijk diverse soorten koekjes om te serveren bij de thee en koffie. U kunt niet alleen een keuze maken uit de verschillende soorten taarten, maar ook kiezen tussen de diverse varianten die er zijn. Wij bieden alleen al 8 soorten appelgebak aan zoals bijvoorbeeld appelkruimel, appel-noten of de klassieke appeltaart. Naast lekkere zoetigheden zoals taart en koek, desgewenst voorzien van uw eigen logo,  kunt u bij ons ook terecht voor hartige snacks.

Wilt u in uw bedrijf graag iets anders serveren dan appel of bavaroisgebak of is er een bijzondere gelegenheid waarvoor u eenmalig iets anders dan de klassiekers wilt aanbieden aan uw gasten? Ook dat kan. Speciale wensen, creatieve ideeën, we bespreken het graag met u. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. Samen komen we gegarandeerd tot een mooie oplossing.

Inmiddels levert Banketbakkerij Roos aan meer dan 25 horecagelegenheden in de regio het lekkerste gebak, andere zoetigheden en hartige snacks. Wij leveren uw bestelling op locatie en als horecaondernemer profiteert u van scherpe tarieven. Er is geen minimum bestelhoeveelheid.

Elco Oudshoorn:

Dit maakt mijn vak nu zo mooi. 

De specifieke wensen van de klant zo goed mogelijk vertalen naar een fraai product.