Webshop

Webshop

Banketbakkerij Roos in hartje Bergen Noord-Holland
Onze winkel en bakkerij zijn gelegen in het hart van het kunstenaarsdorp Bergen in Noord-Holland, op steenworp afstand van de oude ruïnekerk.
Bergen
Sinds begin 1900 is Bergen een dorp voor kunstenaars, die de rust en ruimte als inspiratiebron beschouwen. U vindt er onder andere strand, zee en duinen, gecombineerd met prachtige oude bossen. Wandel en fiets door de ongerepte natuur, pak een gezellig terrasje of ga funshoppen in de leukste winkeltjes van Bergen.
Het centrum van Bergen kent een gezellige drukte met in het weekend live bands in de plaatselijke grand cafés en restaurants. Op zondag zijn de winkels geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Bij banketbakkerij Roos kunt u dan terecht voor heerlijk huisgemaakt ambachtelijk ijs.
Zo komt u bij banketbakkerij Roos in Bergen;
Auto
Vanaf de ring Alkmaar (N9), neemt u de afslag Bergen (N510). Op de rotonde gaat u rechtuit (eerste afslag). Sla bij de tweede straat linksaf (na het benzinestation). U komt uit op een kruispunt. Hier gaat u rechts en direct weer links, waarna u de Dorpsstraat inrijdt. Dit is de straat met middenin een boom. Volg de weg, u treft banketbakkerij Roos aan op de hoek aan uw rechterkant.
Openbaar vervoer
Bergen is uitstekend te bereiken met buslijn 6. Deze busdienst, Heerhugowaard – Alkmaar – Bergen, rijdt viermaal per uur en brengt u in 13 minuten van station Alkmaar naar het centrum van Bergen.